• template image
  • template image
  • template image
  • template image
  • template image
  • template image

Fertőrákos közkedvelt üdülőhely a Nyugat-Dunántúli régióban, Soprontól 10 km-re, a Fertő tó partján. A csodálatos természeti adottság, az érintetlen természet közelsége, a sok látnivaló, a Fertő tavi strand, a kiépített kerékpárút hozzájárul ahhoz, hogy a település és környéke a szabadidő eltöltésének számtalan lehetőségével várja az ide érkező vendégeket. Ehhez kínál igényes ellátást, mediterrán hangulatú kertet, szépen berendezett szobákat, apartmanokat a Szentesi Panzió, ahol családi vezetésű, családias hangulatú, kényelmes szállás fogadja az ide betérőket a „nyugalom szigetén”. A panzióban 7 szoba (2,4,5, ágyas) és 4 apartman van, amihez egy nagy szoba és konyha tartozik. A külön bejáratú szobákat és apartmanokat igyekeztünk úgy kialakítani és berendezni, hogy minden felmerülő igényt kielégítsen. Azokhoz a szobákhoz, amelyekhez nem tartozik konyha, főzési lehetőséget az étkezde konyhájában biztosítunk. Az étkezőnk előtti terasz – ahol jó idő esetén a reggelit tálaljuk - , és a romantikus hangulatú nyári konyha kellemes helyszínként szolgál, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Fertő tó magyar és osztrák oldalára.
Az udvarban bográcsozási és grillezési lehetőség is van. Legkisebb vendégeink biztonságos és tartalmas időtöltéséhez játszóterünk kiválóan alkalmas. Panziónkban nagyobb családi és baráti társaságokat is el tudunk helyezni. Udvarunkat érdekessé, színesebbé teszik a tavacskákban élő aranyhalak, a különböző teknősök, a madárházban a zebrapintyek, valamint a különleges növények. A gépkocsiknak zárt parkolóhely áll rendelkezésére az udvar végén, a kerékpárokat fedett helyen tároljuk.

 

 

Töretlenül azon dolgozunk, hogy vendégeink jól érezzék magukat, szép emlékekkel gazdagodjanak, hogy ezt elmondhassák másoknak is. Amennyiben Ön és családja szeretne nyugodt, békés, jó levegőjű helyen pihenni, kikapcsolódni, vagy a Fertő-táj nyújtotta kellemes kincseket a kerékpár nyergéből is megismerni, akkor a Szentesi Panzió a legideálisabb választás. Legfontosabb számunkra, hogy a hozzánk érkező vendégek nagyon jól érezzék magukat, ezért MI ÖNÖKÉRT VAGYUNK, ITT LEHET OTTHON!